Met de winterse buien deze dagen denkt u vast en zeker nog niet aan de herfst van volgend jaar. Maar dit heugelijke nieuws willen wij toch alvast met u delen: Komend najaar gaan wij voor onze jaarlijkse nascholing onder de zon naar Paramaribo!

Van zondag 14 t/m vrijdag 19 oktober 2018 wordt u van de laatste inzichten en innovaties binnen de geestelijke gezondheidszorg op de hoogte gesteld. Paramaribo zal de plek zijn waar u het nuttige en zonnige met elkaar verenigt tijdens het Nederlandse herfstseizoen.

LEES MEER

Voorzitter

Prof. dr. Aartjan Beekman
Prof. dr. Wim van den Brink

Sprekers

Prof. dr. Aartjan Beekman
Prof. dr. Wim van den Brink
Prof. dr. Arne Popma
Prof. dr. Therese van Amelsvoort

Datum en locatie

Deze cursus vindt plaats van zondag
14 oktober 2018 tot en met vrijdag
19 oktober 2018 in Hotel Torarica in Paramaribo.

Klik hier om uw verblijf in hotel Torarica tegen extra hoge korting te boeken

Voor wie?

De cursus biedt plaats aan maximaal 80 deelnemers en de doelgroep is: eerstelijnspsychologen, kinder- en jeugdpsychologen, klinisch (neuro)psychologen), psychiaters en psychotherapeuten.

Inschrijvingsinformatie

Het inschrijfgeld bedraagt € 1375,-. Daarbij inbegrepen zijn het cursusmateriaal, de welkomstreceptie, verfrissingen en lunches. Niet inbegrepen zijn de reis- en verblijfskosten en verzekeringen. Iedere deelnemer wordt verzocht een eigen reis-, ongevallen- en annuleringsverzekering af te sluiten.

U kunt zich voor deze studiedag aanmelden via www.benecke.nl. Na verwerking van uw inschrijving ontvangt u een bevestiging van deelname. Inschrijvingen worden behandeld op volgorde van binnenkomst.
INSCHRIJVEN

 

Back to Top
Enter your Infotext or Widgets here...