Introductie

Benecke organiseert al meer dan 25 jaar geaccrediteerde actuele congressen, boeiende symposia, praktische studiedagen en interactieve online nascholingen voor de GGZ.


Curricula:

Met ons curricula-aanbod investeren wij in het vergroten van uw kennis en kunde. Elke nascholing sluit aan op de praktijk en is gemaakt door ervaren inhoudsdeskundigen.

De curricula van Benecke zijn ingericht om diepgaand in te gaan op specifieke materie, terwijl de essentials bedoeld zijn om uw kennis in de volle breedte van het vak te verdiepen of actualiseren.


Essentials:

De ggz verandert voortdurend. Wetenschappelijke studies en nieuwe inzichten leiden ertoe dat behandelopties toenemen en protocollen en richtlijnen steeds weer veranderen. Met het essentials-aanbod van Benecke bent u altijd op de hoogte van de belangrijkste ontwikkelingen in uw vakgebied.


Online nascholen:

Na- en bijscholen op een moment en een plek die u het beste uitkomen: het concept van online nascholen is ideaal om uw kennis in een kort tijdsbestek te verdiepen of te actualiseren.

In 1995 maakte Benecke de allereerste e-learning van Nederland. Inmiddels bieden we een breed palet van geaccrediteerde cursussen op het gebied van GGZ die u vanachter uw computer, laptop of tablet kunt volgen. Inhoud en interactiviteit staan daarbij voorop.

Agenda

Angststoornissen

Online nascholing

Meer informatie


‘t Lijf

Donderdag 16 november 2017, Amsterdam

Meer informatie


14e Najaarssymposium Bipolaire Stoornissen

Dinsdag 21 november 2017, Utrecht

Meer informatie


11e Jaarssymposium Verslaving

Donderdag 14 december 2017, Amsterdam

Meer informatie


Symposium Psychose

Donderdag 19 december 2017, Amsterdam

Meer informatie


Jaarsymposium Kinder- en jeugdpsychiatrie 2018

Dinsdag 13 februari 2018, Utrecht

Meer informatie


Shared Care 2018

Donderdag 15 februari 2018, Amsterdam

Meer informatie


 

Back to Top