Introductie

Benecke organiseert al meer dan 25 jaar geaccrediteerde actuele congressen, boeiende symposia, praktische studiedagen en interactieve online nascholingen voor de GGZ.


Curricula:

Met ons curricula-aanbod investeren wij in het vergroten van uw kennis en kunde. Elke nascholing sluit aan op de praktijk en is gemaakt door ervaren inhoudsdeskundigen.

De curricula van Benecke zijn ingericht om diepgaand in te gaan op specifieke materie, terwijl de essentials bedoeld zijn om uw kennis in de volle breedte van het vak te verdiepen of actualiseren.


Essentials:

De ggz verandert voortdurend. Wetenschappelijke studies en nieuwe inzichten leiden ertoe dat behandelopties toenemen en protocollen en richtlijnen steeds weer veranderen. Met het essentials-aanbod van Benecke bent u altijd op de hoogte van de belangrijkste ontwikkelingen in uw vakgebied.


Online nascholen:

Na- en bijscholen op een moment en een plek die u het beste uitkomen: het concept van online nascholen is ideaal om uw kennis in een kort tijdsbestek te verdiepen of te actualiseren.

In 1995 maakte Benecke de allereerste e-learning van Nederland. Inmiddels bieden we een breed palet van geaccrediteerde cursussen op het gebied van GGZ die u vanachter uw computer, laptop of tablet kunt volgen. Inhoud en interactiviteit staan daarbij voorop.

 

Benecke GGZ App

benecke_gzz_app_slider

Haal meer uit uw nascholing; download nu de Benecke GGZ App, beschikbaar in App store en Google Play store. Met deze app kunt u tijdens de cursus presentaties van de sprekers downloaden, reageren op polls, de uitgebreide agenda en sprekersinfo raadplegen en nog veel meer! Deel uw mening met aanwezige collega’s of post een foto via de social media buttons in de app.

applestoreandroidstore

Agenda

Angststoornissen

Online nascholing

Meer informatie


‘t Lijf

Donderdag 16 november 2017, Amsterdam

Meer informatie


14e Najaarssymposium Bipolaire Stoornissen

Dinsdag 21 november 2017, Utrecht

Meer informatie


11e Jaarssymposium Verslaving

Donderdag 14 december 2017, Amsterdam

Meer informatie


Jaarsymposium Kinder- en jeugdpsychiatrie 2018

Dinsdag 13 februari 2018, Utrecht

Meer informatie


 

Back to Top