Introductie

Benecke organiseert al meer dan 25 jaar geaccrediteerde actuele congressen, boeiende symposia, praktische studiedagen en interactieve online nascholingen voor de GGZ.


Curricula:

Met ons curricula-aanbod investeren wij in het vergroten van uw kennis en kunde. Elke nascholing sluit aan op de praktijk en is gemaakt door ervaren inhoudsdeskundigen.

De curricula van Benecke zijn ingericht om diepgaand in te gaan op specifieke materie, terwijl de essentials bedoeld zijn om uw kennis in de volle breedte van het vak te verdiepen of actualiseren.


Essentials:

De ggz verandert voortdurend. Wetenschappelijke studies en nieuwe inzichten leiden ertoe dat behandelopties toenemen en protocollen en richtlijnen steeds weer veranderen. Met het essentials-aanbod van Benecke bent u altijd op de hoogte van de belangrijkste ontwikkelingen in uw vakgebied.


Online nascholen:

Na- en bijscholen op een moment en een plek die u het beste uitkomen: het concept van online nascholen is ideaal om uw kennis in een kort tijdsbestek te verdiepen of te actualiseren.

In 1995 maakte Benecke de allereerste e-learning van Nederland. Inmiddels bieden we een breed palet van geaccrediteerde cursussen op het gebied van GGZ die u vanachter uw computer, laptop of tablet kunt volgen. Inhoud en interactiviteit staan daarbij voorop.

Agenda

Angststoornissen

Online nascholing

Meer informatie


Ik ben omdat wij zijn

3 t/m 7 juni 2018 in Valencia, Spanje

Meer informatie


15e Najaarssymposium Bipolaire Stoornissen

9 oktober 2018 in Amersfoort

Meer informatie


Paramaribo

14 t/m 19 oktober 2018 in Paramaribo

Meer informatie


 

Back to Top