Enter any Slogan or Link here.

Wij willen u er alvast op attenderen dat op woensdagavond 11 april 2018 de 21e EAU Review wordt georganiseerd. Deze bijeenkomst belicht in competitieve vorm de belangrijkste thema’s van het 33rd Annual EAU Congress (European As-sociation of Urology), dat van 16 tot en met 20 maart 2018 in Kopenhagen plaatsvindt.

7 urologen in opleiding, voorgedragen door de academische centra, presenteren de belangrijkste congresthema’s. Inhoudelijk staan hierbij de klinische relevantie en de praktische toepasbaarheid centraal.

De EAU Review wordt mogelijk gemaakt door hoofdsponsor Sanofi en Benecke. Wij hopen ook u te mogen verwelkomen tijdens de alweer 21e EAU Review in Zeist!

LEES MEER

Voorzitters

Prof. dr. Theo M. de Reijke
Prof. dr. Fred Witjes

Sprekers

Meelan Bul
Ruben Cremers
Floris Jansen
Marlies Maatje
Tim van der Sluis
Marique Sorel
Alida Weidenaar

Datum en locatie

De bijeenkomst vindt plaats op woensdag 11 april 2018 van 19.30 tot 22.45 uur (ontvangst en registratie met een dinerbuffet vanaf 18.00 uur) in Theater Figi te Zeist.

ROUTE

 

Voor wie?

De 21e EAU Review is bedoeld voor urologen, urologen in opleiding en physician assistants.

Inschrijvingsinformatie

Deelname aan deze bijeenkomst is gratis.

U kunt zich voor deze studiedag aanmelden via www.benecke.nl. Na verwerking van uw inschrijving ontvangt u een bevestiging van deelname. Inschrijvingen worden behandeld op volgorde van binnenkomst.

U kunt uw deelname tot 14 dagen voor de bijeenkomst annuleren. Dit kan uitsluitend schriftelijk (per e-mail of post). Indien uw annulering niet binnen 14 dagen ontvangen is brengen wij € 50,- in rekening.
INSCHRIJVEN

 

Back to Top