Inhoud

Bent u niet in de gelegenheid om af te reizen naar het AUA congres dat van 18 t/m 21 mei 2018 in San Francisco zal plaatsvinden? Dan wilt u natuurlijk wel graag geïnformeerd worden over de belangrijkste en nieuwste wetenschappelijke inzichten die aldaar de revue zullen passeren! Aansluitend aan het internationale congres wordt ook dit jaar de AUA Review georganiseerd. Graag nodig ik u uit voor alweer de 24e editie op dinsdag 5 juni 2018.

De 24e AUA Review is bij uitstek de gelegenheid om u in een relatief kort tijdsbestek te laten informeren over de hoogtepunten van het grootste Amerikaanse urologie congres. Daarnaast kunt u deze onmisbare avondbijeenkomst bijwonen op maar liefst drie verschillende locaties.

Programma
Kort en bondig wordt u tijdens de 24e AUA Review bijgepraat over de volgende onderwerpen: Andrologie, seksuologie en fertiliteit; prostaatkanker: van lokaal tot vergevorderde ziekte; blaas- en nierkanker en endo-urologie.

Bovendien treft u collega’s tijdens het diner en discussies. Kortom, deze inmiddels bekende nascholing is een must voor de Nederlandse uroloog.

Datum en locatie

De 24e AUA Review vindt plaats op dinsdag 5 juni 2018 van 19.00 tot 22.00 uur. (ontvangst en registratie vanaf 17.30 uur). U kunt deelnemen in de volgende plaatsen:
• De Fabrique, Maarssen
• Schouwburg Ogterop, Meppel
• Theaterhotel de Oranjerie, Roermond

INSCHRIJVEN

Back to Top