De huidige technologie maakt het mogelijk om een verscheidenheid aan informatie te delen. Aansluitend bij onze traditie in nascholingen bieden wij u graag informatie op overzichtelijke wijze en vertaald naar uw praktijk: via de AUA Review app. Met deze nieuwe app – speciaal ontwikkeld voor onze deelnemers – is alle informatie rondom de 24e AUA Review binnen handbereik, namelijk op uw eigen smartphone of tablet.

De voordelen

Uiteraard bevat de AUA Review app het programma van de 24e AUA Review, informatie over de sprekers en praktische route- en parkeerinformatie. Tevens geeft de app u ook belangrijke last-minute updates en exclusieve toegang tot de presentaties van de sprekers, die u direct kunt downloaden.

Uw mening en uw foto’s kunt u naar wens delen met collega’s in de zaal. Ofwel, de app bevordert interdisciplinaire interactie en inspiratie!

Inloggegevens

Wanneer u de app download kunt u inloggen met de code die u in uw bevestigingsmail ontvangen heeft. Indien u deze code niet heeft, kunt u contact opnemen met deelnemersadministratie@benecke.nl. Na het invoeren van de code dient u éénmalig inloggegevens aan te maken. Dit kan met uw eigen e-mailadres en een wachtwoord dat u zelf kiest. U krijgt vervolgens kosteloos toegang tot alle informatie rondom de 24e AUA Revieuw.

Kortom, met de AUA Review app kunt u nog meer uit uw nascholing halen. Download de app alvast in de App Store of via Google Play.

 

Bij downloaden van de App wordt uw e-mailadres eenmalig gebruikt voor uw toegang tot de App.

applestore

 

androidstore

Back to Top