Bent u niet in de gelegenheid om af te reizen naar het AUA congres dat van 18 t/m 21 mei 2018 in San Francisco zal plaatsvinden? Dan wilt u natuurlijk wel graag geïnformeerd worden over de belangrijkste en nieuwste wetenschappelijke inzichten die aldaar de revue zullen passeren! Aansluitend aan het internationale congres wordt ook dit jaar de AUA Review georganiseerd. Graag nodig ik u uit voor alweer de 24e editie op dinsdag 5 juni 2018.

De 24e AUA Review is bij uitstek de gelegenheid om u in een relatief kort tijdsbestek te laten informeren over de hoogtepunten van het grootste Amerikaanse urologie congres. Daarnaast kunt u deze onmisbare avondbijeenkomst bijwonen op maar liefst drie verschillende locaties.

Voorzitter

Jorg Oddens

Sprekers

Marij Dinkelman-Smit
Harrie Beerlage
Theo de Reijke
André Vis
Stijn Roemeling

Datum en locatie

De 24e AUA Review vindt plaats op dinsdag 5 juni 2018 van 19.00 tot 22.00 uur. (ontvangst en registratie vanaf 17.30 uur). U kunt deelnemen in de volgende plaatsen:
• De Fabrique, Maarssen
• Schouwburg Ogterop, Meppel
• Theaterhotel de Oranjerie, Roermond

AUA Review App

De huidige technologie maakt het mogelijk om een verscheidenheid aan informatie te delen. Aansluitend bij onze traditie in nascholingen bieden wij u graag informatie op overzichtelijke wijze en vertaald naar uw praktijk: via de AUA Review app. Met deze nieuwe app – speciaal ontwikkeld voor onze deelnemers – is alle informatie rondom de 24e AUA Review binnen handbereik, namelijk op uw eigen smartphone of tablet.

MEER INFORMATIE

 

applestore

androidstore

 

Voor wie?

De 24e AUA Review is bedoeld voor urologen, urologen in opleiding, physician assistants en verpleegkundig specialisten.

Kosteloze deelname

De 24e AUA Review wordt financieel mogelijk gemaakt door Astellas Pharma B.V.

INSCHRIJVEN

 

Back to Top